”The sense of adventure — or wonder — is not something that died with Marco Polo. We explore the world in order to find the best!”

We explore the world
in order to find the best!

2MANTES bestaat uit een creatief team van productmarketing managers, marketeers en communicatiespecialisten verbonden met een sterk commercieel netwerk. 

Gebruikmakend van ons uitgebreid netwerk en ervaring is ons team voortdurend op zoek naar nieuwe en/of verbeterde producten die in onze ogen een meerwaarde vormen voor de gebruiker. 

Indien na onderzoek door onze productmarketingmanagers de meerwaarde wordt bevestigd krijgt het product het label ”EERLIJK”. Dit label is doorheen het verdere proces van marketing tot sales een belangrijk begrip en leidraad in onze organisatie. Het goed bevonden ”EERLIJK” product wordt ondergebracht in de specialisatie van de verantwoordelijke productmanager die met zijn salesteam het product op de markt plaatst en tot bij de gebruiker brengt. 

EERLIJK is 

  • een product dat kan wat men beweert; 
  • een product waar de verkoper 100% kan achter staan; 
  • een product dat de verkoper in staat stelt eerlijk te verkopen; 
  • een product dat de behoefte van de klant invult. 

Producten die u terug vindt op onze website worden door ons als groothandel ingevoerd en verdeeld over de BENELUX en West-Europa. Het zijn producten die voldoen aan alle vereiste normen en die door de gebruiker in het grootste vertrouwen kan worden toegepast.

We explore your product
to successfully meet the market

Een tweede luik van 2MANTES is het succesvol in de markt zetten van een product en/of dienst in opdracht van de klant. 

Het toelichten van de marketingtechnieken en onze werkwijzen in het B2B- en B2C-gebeuren is niet van toepassing. Ieder zichzelf respecterend marketingbureau zal deze wel onder de knie hebben. Onze werkwijze naar de klant toe beperkt zich niet enkel tot het ”Uitleggen van hoe het moet en wat hij moet doen”, maar verloopt in een volledig partnership. Wij werken samen met onze klant naar het succesvol integreren van zijn product en/of dienst op de markt. Wij zorgen samen met hem om de juiste persoon op de juiste plaats te zetten. 

Geen holle Yihaa’s en YES we can’s, … Enough! Make it work, that’s our job! 

Wij onderscheiden ons door de ervaring van onze medewerkers die voortdurend hun kennis en kunde dagelijks moeten toepassen door hun werk dat in het eerste deel omschreven staat. Het zijn specialisten die hun kennis en kunde perfect kunnen vertalen naar de uitvoering en het gewoon zijn hiermee creatief om te gaan. 

”Kennis en kunde moeten omgezet worden naar daden en als dat niet kan, stopt het verhaal!” Zoals wij hier binnenshuis altijd zeggen, ”Walk the talk”. 

De samenwerking met onze klanten gebeurt altijd in een overzichtelijke en transparante planning verbonden aan de juiste budgetteringen. Deze samenwerking kan enkel als de uitdaging van de klant ook de onze wordt, en dat is ze. Indien onze werking u aanspreekt om uw product en/of dienst op de markt te plaatsen zijn wij uw team.

INFO@2MANTES.COM